U duhu dolazećih novogodišnjih i božićnih praznika, pažnje prema bližnjima i saradnicima, porodične i poslovne tradicije, a istovremeno u čast jubileja 35 godina porodičnog biznisa u našoj kompaniji je upriličen koktel na kom su novčano nagrađeni radnici koji su se istakli svojim rezultatima.

Nagrađeni radnici su:

Zaposleni na benzinskoj pumpi u Danilovgradu: Nikola Raičević i Danica Keković.

Zaposleni na benzinskoj pumpi na Pobrežju: Boris Radonjić i Gavrilo Vuletić.

Zaposleni na benzinskoj pumpi u Bloku 5: Tomo Jovović, Vladimir Mujović, Alija Akšabanović, Aleksandar Ivanović i Demir Adžović.

U sektoru transporta je nagrađen radnik Mladen Marojević.

U Upravi kompanije su nagrađeni veterani Dušanka Adžić (Supervizor u sektoru finansija) i Milodarka Šofranac (Poslovni sekretar), kao i Tamara Božović (Referent u računovodstvu), Đon Gojčaj (Rukovodilac održavanja objekata i voznog parka), Miran Gašaj (Izvršni direktor), Vladimir Klikovac (Član nadzornog odbora za investicije i razvoj).

Menadžer 2021.godine kompanije EuroPetrol je Darko Vukić, IT menadžer, koji je nagrađen sedmodnevnim hotelskim boravkom sa porodicom.

Sa ponosom ističemo da su se gore navedeni radnici istakli po primjernom vladanju, besprijekornom izvršavanju radnih zadataka, ljubaznosti, disciplini, kolegijalnom odnosu i ažurnosti. Naša kompanija će i u narednom periodu nastojati da nagrađuje i uvaži radnike koji se ističu svojim radom i posvećenošću.

U nastavku pogledajte dio atmosfere sa upriličenog koktela: