Euro Petrol, naša kompanija, nije propustila priliku da proslavi ne samo dolazak nove godine, već i uspješnu godinu koja je iza nas. Ova proslava bila je posebna po tome što je svaki zaposleni dobio nezaboravan poklon – pun rezervoar MaxPower goriva, kao izraz zahvalnosti za predan rad i trud tokom protekle godine.

Međutim, nagrade nisu stale samo na gorivu. Euro Petrol je posebno nagradio najbolje radnike, one koji su se istakli svojim doprinosom i posvećenjem poslu. Mnogobrojne nagrade su uručene, a radnici su bili vidno dirnuti i ponosni na svoja dostignuća. Ovo je bila prilika da se pokaže koliko se cijene njihovi napori i koliko su važni za uspijeh kompanije.

U prijatnoj atmosferi, ispunjenoj smijehom i radosti, svi zaposleni su zajedno dočekali novu godinu. Ova proslava nije samo pružila priliku za opuštanje i zabavu, već i za jačanje timskog duha i međusobne povezanosti.

Irena Šofranac, naša izvanredna pravnica, zasluženo nosi titulu Radnika Godine 2023. zbog njenog izuzetnog doprinosa, posvećenosti i stručnosti u obavljanju pravnih dužnosti.

Slike sa proslave prate ovaj tekst i bilježe trenutke sreće, radosti i zajedništva. Euro Petrol se brine o svojim zaposlenima i gradi zajednicu u kojoj svako ima svoje mjesto i doprinos.

Neka ova nova 2024 godina bude ispunjena novim izazovima, uspijesima i još više razloga za slavlje. Kompanija i dalje raste, širi se, otvaraju se nove pumpe, proširuje se kolektiv. Zajedno, krećemo u novu godinu sa osmijehom na licu i entuzijazmom za sve što nam budućnost donosi.