Dragi naši,

Sa ponosom obilježavamo nevjerojatnih 15 godina od dana kada smo otvorili vrata naše Euro Petrol benzinske pumpe u srcu Bloka 5. Ovaj jubilej nije samo broj godina, već priča o zajedništvu, trudu i posvećenosti svakog člana naše Euro Petrol kompanije. Proteklo vrijeme ispunjeno je smijehom, radom, i naravno, vašom vjernosti koja nas je činila boljim iz dana u dan.

Naša Euro Petrol pumpa nije samo benzinska stanica; to je mjesto gdje se susreću ljudi, gdje se dijele priče, a benzinske pumpe postaju nezaboravne tačke na vašem putu. Ova godišnjica je prilika da se zahvalimo svim našim vjernim kupcima, saradnicima i prijateljima koji su bili s nama kroz sve izazove i uspone. Hvala vam na povjerenju i podršci!

Posebna čestitka ide našim radnicima koji su svojom predanošću i trudom doprinijeli rastu i uspjehu Euro Petrola. Najbolji dio bio je trenutak kada smo nagradili naše vrijedne radnike. Suzana Mikić je zaslužila posebno priznanje za svoj nevjerojatan doprinos i predanost.

Suzana, hvala ti na 15 godina izuzetnog rada! Tvoj trud i entuzijazam čine Euro Petrol u Bloku 5 posebnim.

Ovom prilikom želimo posebno istaknuti Veselina Brkovića, jednog od naših dugogodišnjih radnika, koji je svojom posvećenošću i izuzetnim radom zaslužio posebnu zahvalnicu. Tvoj doprinos je neprocjenjiv, Veseline, i hvala ti što si dio naše priče!

Kako bismo podijelili radost jubileja s vama, pripremili smo niz posebnih ponuda i akcija koje će trajati sljedećih mjesec dana. Neka naša pumpa i dalje bude mjesto gdje se susreću osmijesi, gdje gorivo dobiva poseban značaj, a usluga nadilazi očekivanja.

Hvala vam na 15 godina povjerenja i podrške. Sretan rođendan, Euro Petrol Blok 5!