Naša poslovna filozofija se temelji na izvanrednoj usluzi i neprestanoj potrazi za unapređenjem. Zato smo ponosni da priznamo i nagrađujemo izuzetan rad pojedinaca koji čine naš tim izvanrednim.

Jedan takav izvanredan pojedinac je Novo Simonović. Njegova predanost i napor na radnom mjestu prevazilaze očekivanja i postavljaju visoke standarde za sve nas. Kao rezultat toga, odlučili smo da ga nagradimo posebnim priznanjem.

Simonović je nagrađen elegantnim poklon satom i zahvalnicom, ali njegov doprinos odlazi mnogo dalje od materijalnih stvari. Njegova strast prema poslu, posvećenost i profesionalizam su inspiracija za sve nas. On je istinski primjer timskog duha i posvećenosti našoj misiji. Naglasili bi da je novi zaposlni točilac kod nas na benzinskoj pumpi u bloku 5, koji se ističe ljubaznošću, posvećenosti poslu i zaslužuje ovakve nagrade kao i finansiske povišice koje su mu prethodno već dodijeljenje i koje će se vremenom uvećavati.

Na Euro Petrol benzinskoj pumpi u Bloku 5, mi ne samo da isporučujemo vrhunski gorivo i usluge, već i njegujemo zajednicu izvan naših pumpi. To znači da smo posvećeni nagrađivanju izuzetnih pojedinaca poput Nova Simonovića koji su ključ našeg uspjeha.

Ova nagrada je samo jedan mali dio našeg priznanja. Vjerujemo da izvanredan rad zaslužuje priznanje i podršku. Nastavićemo da se trudimo da stvaramo okruženje u kojem svako može da raste i doprinosi našem zajedničkom uspjehu.

Hvala vam što ste dio naše priče i putovanja.