Transport

Kompanija Euro Petrol CG posjeduje najsavremeniji vozni park u oblasti naftnog biznisa, namjenjen snabdjevanju naših maloprodajnih objekata i ostalih kupaca.

Vozni park sastoji se od više vozila sa euro 6 motorima za prevoz naftnih derivata Euro Diesel, BMB 95, BMB 100, uključujući i tečni naftni gas TNG. Vozila za prevoz derivata su nove cisterne marke Schwarzmüller i EuroTank sa vučnim vozilom Scania poslednje generacije.

Opremljene savremenom digitalnom “BARTEC” opremom za kontrolu mjerenja i pretakanja, bazdarene, opremljene sa pumpom za istakanje u nadzemne i podzemne rezervoare takođe i podnim punjenjem (euro utakanje).

Naše cisterne za prevoz nafte i naftnih derivata kapaciteta 32.000 litara dizela i 36.000 litara benzina odnosno 35.000 litara plina, su sposobne da se priključe i izvrše pretakanje na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme.

Kompanija posjeduje i manje kamione nosivosti 5.000L, 15.000L za isporuke manjih količina. Vozači sa dugogodišnjim iskustvom u drumskom saobraćaju u kombinaciji sa modernim kamionima i cisternama su garancija da će Vaša roba sigurno, precizno i na vrijeme stići na odredište.