Veleprodaja

Veleprodaja naftnih derivata

Pored maloprodaje i veleprodaja naftnih derivata predstavlja bitan segment našeg poslovanja. EURO PETROL CG vrši veleprodaju i prevoz naftnih derivata Euro Dizel, Euro Super 95, kao i naftni tečni gas TNG. Naša usluga se ogleda u kvalitetu, preciznosti količine, tačnosti u vremenu i fleksibilnosti pri naplati.

Euro Petrol CG sa iskustvom od tri decenije u oblasti veleprodaje nafte i naftnih derivata na tržištu Crne Gore garantuje vrhunski kvalitet derivata, odličnu uslugu, preciznost, tačnost i fleksibilnost. Principi efikasnosti su uvijek bili i biće temelji našeg poslovanja.

Mi razumijemo potrebu svakog privrednog subjekta za većom efikasnošću – da poveća produktivnost i smanji troškove poslovanja radi ostvarivanja planiranih prihoda.

Imajući u vidu značaj goriva, kao važne stavke u poslovanju kompanije, nudimo posebne uslove za kupovinu nafte i naftnih derivata.

U zavisnosti od kupljenih količina i načina plaćanja nudimo širok spektar popusta, za koje smo sigurni da će, smanjenjem troškova koje sada imate za gorivo doprinijeti povećanju profitabilnosti vaše kompanije.

Spremni smo da u direktnom razgovoru, dodatno pojasnimo našu ponudu, pokušamo da je zajednički prilagodimo Vašim potrebama i pokažemo namjeru da budemo ozbiljan partner Vašoj kompaniji.

Email: [email protected]

Tel: +382 69 388 566