Novo na Euro Petrol benzinskim pumpama!

 

MaxPower premium aditivirana goriva razvijena su dodavanjem najnovije generacije multifunkcionalnog paketa aditiva, te korišćenjem istih osiguravate svom automobilu maksimalnu snagu i vrhunske performanse, prvoklasnu zaštitu i dugovječnost motora, ekonomičnu potrošnju goriva te očuvanje životne sredine kroz smanjenu emisiju štetnih gasova, usljed čega automobil postiže vrhunac kapaciteta, a  vi potpuni doživljaj u vožnji!

MaxPower gorivo

Formula aditiva koja se koristi u MaxPower premium gorivima razvijena je u najpoznatijim svjetskim laboratorijima od strane vodeće svjetske hemijske korporacije za premium goriva, sa istančanom američkom tradicijom u naftnoj industriji, dugom 140 godina. Na Euro Petrol benzinskim stanicama, pored već dosadašnjih standardnih kvalitetnih goriva Euro 5, u Podgorici (Bloku V-Dalmatinska ulica), na Pobrežju kao i u Danilovgradu (kod kružnog toka), dostupna su nova MaxPower premium aditivirana goriva: MaxPower Euro dizel, MaxPower Euro super 95 i MaxPower Racing 100. Ova se goriva preporučuju za sve platforme benzinskih i dizel motora. Takva formula posjeduje Greenclean³® tehnologiju budućnosti koja primjenjuje Mannichove principe hemijske organske reakcije, te sa moćnim modifikatorom trenja  obezbjedjuje najbolju kontrolu naslaga u svojoj klasi.

 

ZA ČUVANJE MOTORA I SISTEMA SAGORIJEVANJA

MaxPower premium  aditivirana goriva predviđena su za svakodnevno održavanje čistoće motora, onemogućavajući stvaranje naslaga i korozije u sistemu sagorijevanja, čime se sprječavaju neplanirane popravke motora, začepljenja filtera i sistema  goriva.

 

VRHUNSKE PERFORMANSE

Vrhunske karakteristike održavanja unutrašnje higijene, daju izvanredne efekte vraćanja snage motora, čak i sa jednim rezervoarom MaxPower premium goriva na način brzog i efikasnog dejstva na čišćenje ubrizgivača goriva, kao što pokazuje grafikon.

MaxPower premium aditivirana goriva takođe izvanredno pospješuju pojačanje u cetanskom broju u odnosu na obična goriva sa +1 do +6 jedinica što poboljšava i ubrzava start i dovodi do odličnog sagorijevanja, samim tim i povećava snagu i obrtni momenat do 5,9%, a pospješuje ubrzanje do čitavih 8,1%.

MaxPower racing 100 koji je idealan za luksuzne i sportske automobile na benzinski pogon. Sa ovom formulom, Eurosuper benzin od 100 oktana, plus obogaćen sa multifunkcionalnim paketom najnovijih aditiva pruža izvanredne i najzahtjevnije sportske performanse

I EKOLOŠKI I EKONOMIČNO

Specijalna formula multifunkcionalnih aditiva najnovije generacije koja se primjenjuje na MaxPower gorivima, efikasno štiti životnu sredinu tako što smanjuje emisiju štetnih gasova CO2 i NOdo čak punih 30%, pri čemu  značajno povećava uštedu goriva do 5,1%.

Kontinuirana upotreba MaxPower premium benzinskih goriva, doprinosi brzom i adekvatnom  uklanjanju svih unutrašnjh naslaga motora, smanjujući troškove održavanja automobile, dok veći cetanski broj doprinosi boljem ubrzanju i maksimalnoj efikasnosti motora.

Korišćenjem MaxPower Eurodizel premium goriva adekvatno se utiče na čistoću svih vrsta dizel motora, produžavajući radni vijek istih, obezbjeđuje stabilniji i tiši rad, veću snagu i bolju startnost, kao i optimalnu potrošnju i niže troškove održavanja.

Formula za zaštitu sistema goriva i uklanjanja unutrašnjih naslaga sa motora se dugoročno ogleda kroz optimalnu potrošnju i brigu o životnoj sredini.