Euro Petrol želi da istakne i izrazi svoju duboku zahvalnost prema koleginici Dušanki Adžić, koja je vjerno i sa puno predanosti radila za našu kompaniju tokom proteklih 25 godina. Njena posvećenost i marljivost su neizmjerno doprinijeli našem uspjehu i rastu.

Dušanka je dugo godina bila pravi vođa u sektoru računovodstva kao savjetnica vlasnicima kompanije. Suočavala se sa mnogim izazovima tokom turbulentnih godina. Sa nepokolebljivom posvećenošću, prevazilazila je sve prepreke koje su se javljale i uspjela je pružiti izuzetnu podršku i profesionalizam u svom radu a sve uz osmijeh. Njena stručnost i znanje su bili dragocjeni resursi za našu kompaniju.

Dobitnica je brojnih zahvalnica kompanije.

Dušanka je uvijek bila otvorena za saradnju i dijeljenje svojih znanja i vještina sa kolegama. Sa velikom pažnjom i ljubaznošću, uvijek je bila spremna saslušati tuđa mišljenja i zaključke, što je doprinijelo atmosferi timskog rada i zajedništva u našoj kompaniji.

Kako bismo izrazili našu duboku zahvalnost i priznanje za sve godine posvećenosti i predanosti, okupili smo se sa malim iznenađenjem za Dušanku. Uz skroman poklon i posebnu zahvalnicu, želimo joj pokazati koliko cijenimo njene napore i doprinos našoj kompaniji.

Dušanka, tvoj rad i predanost su bili inspiracija za sve nas. Hvala ti na svim godinama koje si posvetila našoj  kompaniji . Nastavićemo cijeniti tvoje nasljeđe i graditi na tvom temelju kako bismo postigli još veće uspjehe u budućnosti.

Tvoj neumorni rad i posvećenost zaslužuju trenutke opuštanja i uživanja. Neka ti penzionerski dani provedeni sa porodicom i najdražima budu ispunjeni ljubavlju, smijehom i srećom..