O nama

Transport

Kompanija Euro Petrol CG je porodična kompanija sa tradicijom od tri decenije u oblasti naftnog biznisa. Euro Petrol CG ima 40 stalno zaposlenih radnika. Naša kompanija sa ponosom ističe da je liderski kupac INA class goriva na tržištu Crne Gore. Na benziskim stanicama prodajemo isključivo goriva INA CLASS kvaliteta EURODIESEL BS CLASS, EUROSUPER BS CLASS 95 i EUROSUPER BS CLASS 100 uvezena i isporučena direktno od partnera INA Hrvatska.

Kvalitetna goriva i plin uz vrhunsku uslugu na našim pumpama su uvijek bili prioritet kompanije. Kao rezultat pomenutog, možemo sa ponosom reći da smo u protekle tri decenije rada uspjeli da, u ponekad vrlo turbulentnim uslovima na tržištu, održimo, unaprijedimo i podignemo na veći nivo naše usluge i servis koji pružamo.

Kompanija Euro Petrol CG posjeduje najsavremeniji vozni park u oblasti naftnog biznisa, namjenjen snabdjevanju naših maloprodajnih objekata i ostalih kupaca. Vozni park sastoji se od više vozila sa euro 6 motorima za prevoz naftnih derivata Euro Diesel, BMB 95, BMB 100, uključujući i tečni naftni gas TNG. Vozila za prevoz derivata su nove cisterne marke Schwarzmüller i EuroTank sa vučnim vozilom Scania poslednje generacije. Opremljene savremenom digitalnom “BARTEC” opremom za kontrolu mjerenja i pretakanja, bazdarene, opremljene sa pumpom za istakanje u nadzemne i podzemne rezervoare takođe i podnim punjenjem (euro utakanje). Naše cisterne za prevoz nafte i naftnih derivata kapaciteta 32.000 litara dizela i 36.000 litara benzina odnosno 35.000 litara plina, su sposobne da se priključe i izvrše pretakanje na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme. Kompanija posjeduje i manje kamione nosivosti 5.000L, 15.000L za isporuke manjih količina.